1 yaş doğum günü pastasında şeker hamursuz bir seçenek tercih etmek neden daha sağlıklı olabilir? Bu yaşta çocukların beslenme alışkanlıkları nasıl şekillenmeli? Şeker hamurunun içeriği ve etkileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, sağlıklı alternatifler kullanarak pasta yapım süreci nasıl ilerliyor, bu konuda deneyimleriniz var mı? Meyve püresi veya tam buğday unu gibi malzemelerin kullanımıyla ilgili başka önerileriniz var mı?
1 yaş doğum günü pastasında şeker hamursuz bir seçenek tercih etmek neden daha sağlıklı olabilir? Bu yaşta çocukların beslenme alışkanlıkları nasıl şekillenmeli? Şeker hamurunun içeriği ve etkileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, sağlıklı alternatifler kullanarak pasta yapım süreci nasıl ilerliyor, bu konuda deneyimleriniz var mı? Meyve püresi veya tam buğday unu gibi malzemelerin kullanımıyla ilgili başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz