Börek hamuru yaparken hangi aşamada en çok zorlandınız? Unun elenmesi, tuzun eklenmesi ya da hamurun yoğrulması mı? Ben genellikle hamurun dinlendirilmesi sırasında sabırsızlanıyorum, çünkü sonuçta elde edeceğim lezzeti düşünmek beni heyecanlandırıyor. Hamurun ince açılmasının pişirme esnasında çıtırlık katacağını duydum, bu noktada özel bir dikkat gösteriyor musunuz? Ayrıca iç harcı seçerken hangi malzemeleri tercih ediyorsunuz? Peynir ve maydanoz klasik ama patates ve soğan da oldukça lezzetli görünüyor. Fırında pişirmek mi yoksa tavada kızartmak mı daha çok hoşunuza gidiyor? Gerçekten merak ediyorum!
Börek hamuru yaparken hangi aşamada en çok zorlandınız? Unun elenmesi, tuzun eklenmesi ya da hamurun yoğrulması mı? Ben genellikle hamurun dinlendirilmesi sırasında sabırsızlanıyorum, çünkü sonuçta elde edeceğim lezzeti düşünmek beni heyecanlandırıyor. Hamurun ince açılmasının pişirme esnasında çıtırlık katacağını duydum, bu noktada özel bir dikkat gösteriyor musunuz? Ayrıca iç harcı seçerken hangi malzemeleri tercih ediyorsunuz? Peynir ve maydanoz klasik ama patates ve soğan da oldukça lezzetli görünüyor. Fırında pişirmek mi yoksa tavada kızartmak mı daha çok hoşunuza gidiyor? Gerçekten merak ediyorum!
Cevap yaz