Açma börek hamuru hazırlamak gerçekten de keyifli bir süreç! Hamurun dinlendirilmesi ve unun kalitesi gibi noktalar üzerine dikkat etmek, sonuçta çıtır çıtır bir börek elde etmemizi sağlıyor. Özellikle katmanlar arasına yeterince yağ eklemek, o çıtırlığı artırıyor. Sizce de hamuru açarken ince olmasına dikkat etmek, böreğin lezzetine ne kadar katkı sağlıyor? Ayrıca, iç harcı olarak hangi malzemeleri tercih ediyorsunuz?
Açma börek hamuru hazırlamak gerçekten de keyifli bir süreç! Hamurun dinlendirilmesi ve unun kalitesi gibi noktalar üzerine dikkat etmek, sonuçta çıtır çıtır bir börek elde etmemizi sağlıyor. Özellikle katmanlar arasına yeterince yağ eklemek, o çıtırlığı artırıyor. Sizce de hamuru açarken ince olmasına dikkat etmek, böreğin lezzetine ne kadar katkı sağlıyor? Ayrıca, iç harcı olarak hangi malzemeleri tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz