Arap aşı çorbası hamurunu hazırlamak oldukça keyifli görünüyor! Hamurun pürüzsüz olması için unun elenmesi gerektiğini öğrenmek ilginç. Peki, hamuru dinlendirmenin sebebi tam olarak nedir? Daha iyi açılması ve elastik olması için mi? Ayrıca, hamurun içine eklenebilecek baharatlar veya otlar hakkında denemek istediğiniz özel bir kombinasyon var mı? Bu çorbanın besleyiciliği ve soğuk kış günlerinde tercih edilmesi de oldukça cazip. Elde edilen hamurun kaynayan çorbanın içinde pişmesi için sadece 5-10 dakika bekletilmesi gerektiği bilgisi benim için yeni. Kızartılarak veya fırınlanarak aperatif olarak da servis edilebilmesi harika bir fikir! Bu tarifi denediğinizde nasıl bir sonuç elde ettiniz?
Arap aşı çorbası hamurunu hazırlamak oldukça keyifli görünüyor! Hamurun pürüzsüz olması için unun elenmesi gerektiğini öğrenmek ilginç. Peki, hamuru dinlendirmenin sebebi tam olarak nedir? Daha iyi açılması ve elastik olması için mi? Ayrıca, hamurun içine eklenebilecek baharatlar veya otlar hakkında denemek istediğiniz özel bir kombinasyon var mı? Bu çorbanın besleyiciliği ve soğuk kış günlerinde tercih edilmesi de oldukça cazip. Elde edilen hamurun kaynayan çorbanın içinde pişmesi için sadece 5-10 dakika bekletilmesi gerektiği bilgisi benim için yeni. Kızartılarak veya fırınlanarak aperatif olarak da servis edilebilmesi harika bir fikir! Bu tarifi denediğinizde nasıl bir sonuç elde ettiniz?
Cevap yaz