Artan mantı hamuruyla neler yapılabileceğini okuyunca aklıma bir kaç soru geldi. Mesela, mantı hamuru ile yapılan tatlılar gerçekten denemeye değer mi? Şekerle karıştırdığımızda nasıl bir tat elde ediyoruz? Ayrıca, bence mantı yaparken hamurun inceliği de oldukça önemli; bu konuda bir ipucu verebilir misin? Diğer yandan, çorba tariflerinde kullanırken hangi sebzelerle daha iyi bir uyum sağlıyoruz? Ve son olarak, kızartmaların çıtırlığı için ne kadar süre kızartmak gerektiği hakkında bir önerin var mı? Bu tariflerde deneyimlerinizi duymak isterim!
Artan mantı hamuruyla neler yapılabileceğini okuyunca aklıma bir kaç soru geldi. Mesela, mantı hamuru ile yapılan tatlılar gerçekten denemeye değer mi? Şekerle karıştırdığımızda nasıl bir tat elde ediyoruz? Ayrıca, bence mantı yaparken hamurun inceliği de oldukça önemli; bu konuda bir ipucu verebilir misin? Diğer yandan, çorba tariflerinde kullanırken hangi sebzelerle daha iyi bir uyum sağlıyoruz? Ve son olarak, kızartmaların çıtırlığı için ne kadar süre kızartmak gerektiği hakkında bir önerin var mı? Bu tariflerde deneyimlerinizi duymak isterim!
Cevap yaz