Baklava hamuruyla börek yaparken en çok hangi aşamada zorluk yaşadınız? Hamurun dinlendirilmesi ve açılması sürecinde dikkat etmeniz gereken püf noktaları var mıydı? İç harcın su oranını nasıl ayarladınız? Ayrıca, pişirme aşamasında böreklerin üzerini eritilmiş tereyağıyla yağlamak, sizce lezzet açısından ne kadar fark yaratıyor? Bu deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Baklava hamuruyla börek yaparken en çok hangi aşamada zorluk yaşadınız? Hamurun dinlendirilmesi ve açılması sürecinde dikkat etmeniz gereken püf noktaları var mıydı? İç harcın su oranını nasıl ayarladınız? Ayrıca, pişirme aşamasında böreklerin üzerini eritilmiş tereyağıyla yağlamak, sizce lezzet açısından ne kadar fark yaratıyor? Bu deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz