Bisküvi kurabiye hamurunu hazırlamak için ilk adımda tereyağı ve şekeri karıştırmak gerektiğini öğrendim. Gerçekten de bu aşama bisküvilerin hafif ve kabarık olmasını sağlıyormuş. Peki, yumurtayı ekledikten sonra kuru malzemeleri yavaş yavaş eklemek neden bu kadar önemli? Hamurun homojen olması için başka hangi yöntemleri kullanabilirim? Ayrıca, isteğe bağlı malzemeleri eklemek, kurabiyelerin lezzetini nasıl etkiliyor? Dinlendirme süresinin hamur üzerindeki etkileri neler?
Bisküvi kurabiye hamurunu hazırlamak için ilk adımda tereyağı ve şekeri karıştırmak gerektiğini öğrendim. Gerçekten de bu aşama bisküvilerin hafif ve kabarık olmasını sağlıyormuş. Peki, yumurtayı ekledikten sonra kuru malzemeleri yavaş yavaş eklemek neden bu kadar önemli? Hamurun homojen olması için başka hangi yöntemleri kullanabilirim? Ayrıca, isteğe bağlı malzemeleri eklemek, kurabiyelerin lezzetini nasıl etkiliyor? Dinlendirme süresinin hamur üzerindeki etkileri neler?
Cevap yaz