Bitlis hamur köftesi tarifini okurken, bu lezzetli yemeği denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle iç harcının hazırlanma süreci ve hamurun dinlendirilmesi çok dikkatimi çekti. Kıymanın yanı sıra kullanılan baharatlar da köftenin tadını zenginleştiriyor gibi görünüyor. Pişirme aşamasında kütür kütür bir kıvam elde etmek için suya atılan köftelerin su yüzeyine çıkması gerektiği bilgisi de oldukça faydalı. Servis önerilerinde ise sarımsaklı yoğurt ile birlikte sunulması fikri harika! Sizce bu tarifte en önemli nokta hangisi?
Bitlis hamur köftesi tarifini okurken, bu lezzetli yemeği denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle iç harcının hazırlanma süreci ve hamurun dinlendirilmesi çok dikkatimi çekti. Kıymanın yanı sıra kullanılan baharatlar da köftenin tadını zenginleştiriyor gibi görünüyor. Pişirme aşamasında kütür kütür bir kıvam elde etmek için suya atılan köftelerin su yüzeyine çıkması gerektiği bilgisi de oldukça faydalı. Servis önerilerinde ise sarımsaklı yoğurt ile birlikte sunulması fikri harika! Sizce bu tarifte en önemli nokta hangisi?
Cevap yaz