Börek hamuru yaparken hangi malzemeler kullanılması gerektiğini merak ediyorum. Un, su, tuz, yağ, sirke veya limon suyu ve isteğe bağlı yumurta gibi malzemelerin her birinin hamurun lezzeti ve dokusu üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu düşünüyorsunuz? Özellikle unun kalitesinin hamurun dokusunu etkilediği belirtilmiş, bu konuda deneyimleriniz var mı? Ayrıca, hamuru yoğururken dikkat edilmesi gereken noktaların neler olduğunu paylaşabilir misiniz?
Börek hamuru yaparken hangi malzemeler kullanılması gerektiğini merak ediyorum. Un, su, tuz, yağ, sirke veya limon suyu ve isteğe bağlı yumurta gibi malzemelerin her birinin hamurun lezzeti ve dokusu üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu düşünüyorsunuz? Özellikle unun kalitesinin hamurun dokusunu etkilediği belirtilmiş, bu konuda deneyimleriniz var mı? Ayrıca, hamuru yoğururken dikkat edilmesi gereken noktaların neler olduğunu paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz