Böreklik yufka hamuru yapımında en çok hangi malzemeleri kullanıyorsunuz? Ben de bazen un, su ve tuz ile başlıyorum ama sıvı yağ eklemek hamurun gevrekliğine nasıl bir etkide bulunuyor? Ayrıca, yumurta ya da yoğurt eklemeyi denediniz mi? Bu malzemeler hamurun lezzetini gerçekten artırıyor mu? Hamurun dinlendirilmesi sürecinin önemini de merak ediyorum; sizce bu adım ne kadar etkili?
Böreklik yufka hamuru yapımında en çok hangi malzemeleri kullanıyorsunuz? Ben de bazen un, su ve tuz ile başlıyorum ama sıvı yağ eklemek hamurun gevrekliğine nasıl bir etkide bulunuyor? Ayrıca, yumurta ya da yoğurt eklemeyi denediniz mi? Bu malzemeler hamurun lezzetini gerçekten artırıyor mu? Hamurun dinlendirilmesi sürecinin önemini de merak ediyorum; sizce bu adım ne kadar etkili?
Cevap yaz