Çarşaf böreği için hangi hamur malzemelerinin gerektiğini öğrenmek istiyorum. Özellikle un, su, tuz, yumurta ve yağın hangi oranlarda kullanılması gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca hamurun hazırlanması ve dinlendirilmesi sürecinde nelere dikkat etmem gerektiği hakkında bilgi verebilir misin? Bu detaylar benim için önemli, zira evde lezzetli bir çarşaf böreği hazırlamak istiyorum.
Çarşaf böreği için hangi hamur malzemelerinin gerektiğini öğrenmek istiyorum. Özellikle un, su, tuz, yumurta ve yağın hangi oranlarda kullanılması gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca hamurun hazırlanması ve dinlendirilmesi sürecinde nelere dikkat etmem gerektiği hakkında bilgi verebilir misin? Bu detaylar benim için önemli, zira evde lezzetli bir çarşaf böreği hazırlamak istiyorum.
Cevap yaz