Cıvık içli köfte hamurunun kıvamını ayarlamak için gerçekten dikkat edilmesi gereken birçok nokta var. Özellikle bulgurların iyi şişmesi ve hamurun yoğrulma sürecinde suyun yavaş yavaş eklenmesi bu işin anahtarları arasında. Peki, bu aşamaları uygularken hamurun kıvamını kontrol etmek için hangi yöntemleri deneyebilirim? Özellikle, hamuru avuç içinde şekil vererek test etmenin dışında başka ne gibi ipuçları kullanabilirim?
Cıvık içli köfte hamurunun kıvamını ayarlamak için gerçekten dikkat edilmesi gereken birçok nokta var. Özellikle bulgurların iyi şişmesi ve hamurun yoğrulma sürecinde suyun yavaş yavaş eklenmesi bu işin anahtarları arasında. Peki, bu aşamaları uygularken hamurun kıvamını kontrol etmek için hangi yöntemleri deneyebilirim? Özellikle, hamuru avuç içinde şekil vererek test etmenin dışında başka ne gibi ipuçları kullanabilirim?
Cevap yaz