Crispy lahmacun hamurunu yaparken en çok merak ettiğim nokta, hamurun ne kadar sürede mayalanması gerektiği oldu. 30-40 dakika dinlendirmek yeterli mi yoksa daha uzun bir süre bekletmek mi gerekiyor? Ayrıca, hamurun kıvamını nasıl anlamalıyım? Pürüzsüz ve elastik bir hale gelmesi gerektiği belirtilmiş ama bu aşamada dikkat etmem gereken başka bir şey var mı?
Crispy lahmacun hamurunu yaparken en çok merak ettiğim nokta, hamurun ne kadar sürede mayalanması gerektiği oldu. 30-40 dakika dinlendirmek yeterli mi yoksa daha uzun bir süre bekletmek mi gerekiyor? Ayrıca, hamurun kıvamını nasıl anlamalıyım? Pürüzsüz ve elastik bir hale gelmesi gerektiği belirtilmiş ama bu aşamada dikkat etmem gereken başka bir şey var mı?
Cevap yaz