Ekmek hamuruyla pratik börek yapmanın bu kadar basit olduğunu bilmiyordum. Hamur hazırlama aşamasında kendi hamurumu yapmanın daha sağlıklı ve lezzetli olacağını düşünüyorum. İç harcında lor peyniri ve maydanoz kullanmak harika bir fikir, ama acaba ıspanak da eklesem nasıl olur? Farklı malzemelerle zenginleştirmek için sucuk ya da mantar da ekleyebilirim, değil mi? Bütün bunları düşündükten sonra, pişirme süresinin 25-30 dakika olması beni biraz endişelendiriyor; acaba daha kısa sürede pişirebilir miyim? Sonuçta, pratik bir tarif olması benim için çok önemli. Gerçekten misafirler için hızlı bir çözüm olacak gibi görünüyor, denemeye değer!
Ekmek hamuruyla pratik börek yapmanın bu kadar basit olduğunu bilmiyordum. Hamur hazırlama aşamasında kendi hamurumu yapmanın daha sağlıklı ve lezzetli olacağını düşünüyorum. İç harcında lor peyniri ve maydanoz kullanmak harika bir fikir, ama acaba ıspanak da eklesem nasıl olur? Farklı malzemelerle zenginleştirmek için sucuk ya da mantar da ekleyebilirim, değil mi? Bütün bunları düşündükten sonra, pişirme süresinin 25-30 dakika olması beni biraz endişelendiriyor; acaba daha kısa sürede pişirebilir miyim? Sonuçta, pratik bir tarif olması benim için çok önemli. Gerçekten misafirler için hızlı bir çözüm olacak gibi görünüyor, denemeye değer!
Cevap yaz