Elmalı kurabiye hamuruna sirke eklemek konusunda ne düşünüyorsunuz? Sirkenin hamurun dokusunu ve lezzetini nasıl etkilediği hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ilginç. Özellikle, asidik ortamın gluten oluşumunu nasıl etkilediğini düşünmek gerek. Sizce sirke kullanımı kurabiyenin gevrekliğini artırır mı, yoksa tadında olumsuz bir etki mi yaratır? Denemeler yaparak bu konuda kendi fikrimizi geliştirebiliriz ama dikkatli olmak gerektiği kesin. Siz daha önce sirke ekleyerek denediniz mi? Nasıl bir sonuç aldınız?
Elmalı kurabiye hamuruna sirke eklemek konusunda ne düşünüyorsunuz? Sirkenin hamurun dokusunu ve lezzetini nasıl etkilediği hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ilginç. Özellikle, asidik ortamın gluten oluşumunu nasıl etkilediğini düşünmek gerek. Sizce sirke kullanımı kurabiyenin gevrekliğini artırır mı, yoksa tadında olumsuz bir etki mi yaratır? Denemeler yaparak bu konuda kendi fikrimizi geliştirebiliriz ama dikkatli olmak gerektiği kesin. Siz daha önce sirke ekleyerek denediniz mi? Nasıl bir sonuç aldınız?
Cevap yaz