Etli mantı hamurunu yapmayı denemek istiyorum ama hiç yapmadım. Hamur için gerekli olan malzemeleri tam olarak anladım mı? Un, yumurta, su ve tuzla başlayacağım, ama zeytinyağını ekleyip eklememek arasında kararsızım. Hamurun dinlendirilmesi gerektiğini de biliyorum, bu aşama gerçekten önemli mi? Ayrıca iç harcı için kısmen baharatlar eklenmiş, bunların miktarları nasıl olmalı? Bir de mantıları şekillendirirken dikkat etmem gereken özel bir şey var mı?
Etli mantı hamurunu yapmayı denemek istiyorum ama hiç yapmadım. Hamur için gerekli olan malzemeleri tam olarak anladım mı? Un, yumurta, su ve tuzla başlayacağım, ama zeytinyağını ekleyip eklememek arasında kararsızım. Hamurun dinlendirilmesi gerektiğini de biliyorum, bu aşama gerçekten önemli mi? Ayrıca iç harcı için kısmen baharatlar eklenmiş, bunların miktarları nasıl olmalı? Bir de mantıları şekillendirirken dikkat etmem gereken özel bir şey var mı?
Cevap yaz