Hamur yapımında hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini merak ediyorum. Özellikle unun çeşitleri ve bunların hamurun dokusuna etkisi hakkında daha fazla bilgi almak istiyorum. Su ve tuzun hamurun kalitesine katkısı da önemli görünüyor. Bunun yanı sıra, yağın rolü ve yardımcı malzemelerin (şeker, maya, süt, yumurta) hamur üzerindeki etkileri hakkında neler söyleyebilirsin? Hamur yaparken dikkat etmem gereken önemli noktalar neler?
Hamur yapımında hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini merak ediyorum. Özellikle unun çeşitleri ve bunların hamurun dokusuna etkisi hakkında daha fazla bilgi almak istiyorum. Su ve tuzun hamurun kalitesine katkısı da önemli görünüyor. Bunun yanı sıra, yağın rolü ve yardımcı malzemelerin (şeker, maya, süt, yumurta) hamur üzerindeki etkileri hakkında neler söyleyebilirsin? Hamur yaparken dikkat etmem gereken önemli noktalar neler?
Cevap yaz