Evde lazanya hamuru yapmanın ne kadar basit olduğunu görünce, ben de denemek istiyorum! Özellikle taze hamurun lezzetinin, kurutulmuş olanlardan çok daha iyi olduğunu biliyorum. Unun ortasında havuz açıp yumurtaları kırmak, çocukluğumda annemin yaptığı makarnaları hatırlatıyor. Sizce hamurun dinlenmesi ne kadar önemli? Ayrıca, hamuru renklendirmek için ıspanak eklemeyi düşündüm, sizce nasıl olur?
Evde lazanya hamuru yapmanın ne kadar basit olduğunu görünce, ben de denemek istiyorum! Özellikle taze hamurun lezzetinin, kurutulmuş olanlardan çok daha iyi olduğunu biliyorum. Unun ortasında havuz açıp yumurtaları kırmak, çocukluğumda annemin yaptığı makarnaları hatırlatıyor. Sizce hamurun dinlenmesi ne kadar önemli? Ayrıca, hamuru renklendirmek için ıspanak eklemeyi düşündüm, sizce nasıl olur?
Cevap yaz