Milföy hamurunu fırın kullanmadan yapmak gerçekten ilginç bir yöntem. Özellikle malzemelerin soğuk olması gerektiği vurgusu, bu tarz hamurlarda başarılı sonuçlar almak için kritik bir nokta. Benim için en dikkat çekici kısım, tavada pişirme yöntemi oldu. Kapağını kapatarak kısık ateşte pişirmek, hamurun altının kızarmasını sağlamak için güzel bir çözüm gibi görünüyor. Bu yöntemi denemek için sabırsızlanıyorum. Buharda pişirme seçeneği de oldukça sağlıklı bir alternatif sunuyor. Mikrodalgada pişirmek ise zaman açısından çok pratik olabilir, ama hamurun kıvamını etkileyeceği düşüncesi beni biraz düşündürüyor. Deneyip görmek en iyisi sanırım! Sizce hangi pişirme yöntemi daha etkili?
Milföy hamurunu fırın kullanmadan yapmak gerçekten ilginç bir yöntem. Özellikle malzemelerin soğuk olması gerektiği vurgusu, bu tarz hamurlarda başarılı sonuçlar almak için kritik bir nokta. Benim için en dikkat çekici kısım, tavada pişirme yöntemi oldu. Kapağını kapatarak kısık ateşte pişirmek, hamurun altının kızarmasını sağlamak için güzel bir çözüm gibi görünüyor. Bu yöntemi denemek için sabırsızlanıyorum. Buharda pişirme seçeneği de oldukça sağlıklı bir alternatif sunuyor. Mikrodalgada pişirmek ise zaman açısından çok pratik olabilir, ama hamurun kıvamını etkileyeceği düşüncesi beni biraz düşündürüyor. Deneyip görmek en iyisi sanırım! Sizce hangi pişirme yöntemi daha etkili?
Cevap yaz