Fırında hamur mayalamanın detaylarını okuduktan sonra, gerçekten de bu yöntemin pratik ve etkili olduğunu düşünüyorum. 50 derecede mayalamanın, acil durumlarda nasıl bir çözüm sunduğu çok ilginç. Özellikle hamurun hacim kazanmasını sağlamak için gereken süre de oldukça makul görünüyor. Peki, bu yöntemi denemek isteyenlerin, fırının sıcaklığını sabit tutmanın yanı sıra, mayanın aktif hale gelmesi için doğru adımları izlemeleri gerektiğini nasıl değerlendiriyorsun? Ayrıca, fırında mayalama sırasında kapakların açılmaması gerektiği uyarısı da oldukça önemli. Bunu deneyen birinin, bu uyarılara ne kadar dikkat ettiğini merak ediyorum.
Fırında hamur mayalamanın detaylarını okuduktan sonra, gerçekten de bu yöntemin pratik ve etkili olduğunu düşünüyorum. 50 derecede mayalamanın, acil durumlarda nasıl bir çözüm sunduğu çok ilginç. Özellikle hamurun hacim kazanmasını sağlamak için gereken süre de oldukça makul görünüyor. Peki, bu yöntemi denemek isteyenlerin, fırının sıcaklığını sabit tutmanın yanı sıra, mayanın aktif hale gelmesi için doğru adımları izlemeleri gerektiğini nasıl değerlendiriyorsun? Ayrıca, fırında mayalama sırasında kapakların açılmaması gerektiği uyarısı da oldukça önemli. Bunu deneyen birinin, bu uyarılara ne kadar dikkat ettiğini merak ediyorum.
Cevap yaz