Gözleme hamuru hazırlamak için tarif oldukça basit görünüyor. Özellikle dinlendirme aşamasının gluten gelişimi açısından önemli olduğunu belirtmişsiniz, bu benim için yeni bir bilgi. Unun kalitesinin de hamurun lezzetini etkilediği fikriyle tamamen aynı fikirdeyim. Peki, gözleme yaparken özel bir un markası tercih etmeli miyiz? Ayrıca, iç harçlar konusunda çeşitliliğin sağlanması, gözlemeyi daha da cazip hale getiriyor. Sizce hangi iç harç en çok tercih ediliyor?
Gözleme hamuru hazırlamak için tarif oldukça basit görünüyor. Özellikle dinlendirme aşamasının gluten gelişimi açısından önemli olduğunu belirtmişsiniz, bu benim için yeni bir bilgi. Unun kalitesinin de hamurun lezzetini etkilediği fikriyle tamamen aynı fikirdeyim. Peki, gözleme yaparken özel bir un markası tercih etmeli miyiz? Ayrıca, iç harçlar konusunda çeşitliliğin sağlanması, gözlemeyi daha da cazip hale getiriyor. Sizce hangi iç harç en çok tercih ediliyor?
Cevap yaz