Gözleme hamuruna yoğurt eklemek gerçekten iyi bir fikir mi? Ben de denemek istiyorum, çünkü huysuz bir hamur yaparken bazen yumuşaklık ve lezzet arıyorum. Yoğurt eklemek, hamurun dokusunu nasıl etkiliyor? Ayrıca, tarifte önerilen malzemelerin doğru oranlarıyla başlayarak, lezzetli bir gözleme hazırlamanın püf noktaları nelerdir? Özellikle yoğurtlu hamur ile yapılan gözlemelerin tadı nasıl oluyor? Deneyimleyenlerden gelen yorumlar var mı?
Gözleme hamuruna yoğurt eklemek gerçekten iyi bir fikir mi? Ben de denemek istiyorum, çünkü huysuz bir hamur yaparken bazen yumuşaklık ve lezzet arıyorum. Yoğurt eklemek, hamurun dokusunu nasıl etkiliyor? Ayrıca, tarifte önerilen malzemelerin doğru oranlarıyla başlayarak, lezzetli bir gözleme hazırlamanın püf noktaları nelerdir? Özellikle yoğurtlu hamur ile yapılan gözlemelerin tadı nasıl oluyor? Deneyimleyenlerden gelen yorumlar var mı?
Cevap yaz