Gözleme hamuruna yumurta eklemek gerçekten de tartışmalı bir konu. Sizce yumurta eklenmesi hamurun elastikiyetini artıracak mı, yoksa kıvamında istenmeyen değişikliklere yol açabilir mi? Ayrıca, besin değerinin artması konusunda yumurtanın katkısını nasıl değerlendiriyorsunuz? Alerjisi olan bireyler için de bu durum düşündürücü. Sizce alternatif tarifler, yumurta eklenmeden yapılan gözlemeler için yeterli lezzeti sağlayabilir mi?
Gözleme hamuruna yumurta eklemek gerçekten de tartışmalı bir konu. Sizce yumurta eklenmesi hamurun elastikiyetini artıracak mı, yoksa kıvamında istenmeyen değişikliklere yol açabilir mi? Ayrıca, besin değerinin artması konusunda yumurtanın katkısını nasıl değerlendiriyorsunuz? Alerjisi olan bireyler için de bu durum düşündürücü. Sizce alternatif tarifler, yumurta eklenmeden yapılan gözlemeler için yeterli lezzeti sağlayabilir mi?
Cevap yaz