Hamur kızartma yaparken en çok zorlandığınız kısım hangisi oldu? Hamurun hazırlanması ve dinlendirilmesi aşamalarında dikkat edilmesi gereken püf noktalarını uygulamak, istediğiniz kıvamı elde etmenizi sağladı mı? Ayrıca, kızartma işlemi sırasında yağı yeterince ısıtmayı başarabildiniz mi? Kızarttığınız hamurların dışının altın rengi alması için ne kadar süre kızarttığınıza dikkat ettiniz mi? Servis önerilerinden hangilerini denemek istersiniz?
Hamur kızartma yaparken en çok zorlandığınız kısım hangisi oldu? Hamurun hazırlanması ve dinlendirilmesi aşamalarında dikkat edilmesi gereken püf noktalarını uygulamak, istediğiniz kıvamı elde etmenizi sağladı mı? Ayrıca, kızartma işlemi sırasında yağı yeterince ısıtmayı başarabildiniz mi? Kızarttığınız hamurların dışının altın rengi alması için ne kadar süre kızarttığınıza dikkat ettiniz mi? Servis önerilerinden hangilerini denemek istersiniz?
Cevap yaz