Hamur kızartması yaparken en önemli aşama hamurun hazırlanması. Hamurun kıvamı için önerilen ne çok yumuşak ne de çok sert olması gerektiği bilgisi gerçekten dikkat çekici. Dinlendirme süresi de bence kritik; bu süreçte hamurun kabarması için gereken zamanı vermek gerekiyor. Kızartma işlemi sırasında yağın yeterince ısınması konusunda dikkatli olmak lazım, çünkü soğuk yağ hamurun emilmesine neden olabilir. Peki, hamurun içine eklenebilecek malzemeleri denemek için hangi kombinasyonları önerirsin?
Hamur kızartması yaparken en önemli aşama hamurun hazırlanması. Hamurun kıvamı için önerilen ne çok yumuşak ne de çok sert olması gerektiği bilgisi gerçekten dikkat çekici. Dinlendirme süresi de bence kritik; bu süreçte hamurun kabarması için gereken zamanı vermek gerekiyor. Kızartma işlemi sırasında yağın yeterince ısınması konusunda dikkatli olmak lazım, çünkü soğuk yağ hamurun emilmesine neden olabilir. Peki, hamurun içine eklenebilecek malzemeleri denemek için hangi kombinasyonları önerirsin?
Cevap yaz