Hamurunuz tuzlu olduğunda ne yapacağınızı düşünmek zor mu? Özellikle ekmek ya da pizza yaparken tuzun fazla kaçması can sıkıcı bir durum. Ekstra un eklemek bu durumda işe yarar mı? Belki biraz şeker ya da bal ekleyerek tadı dengelemeyi deneyebilirsiniz. Peki ya tüm bu yöntemler yeterli gelmezse, yeni bir hamur hazırlamak mantıklı mı? Tuzlu hamuru pişirdikten sonra yoğurt veya sos eklemek de lezzeti artırabilir mi? Dikkat etmemiz gereken en önemli şey, malzemeleri doğru ölçmek değil mi? Siz bu durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Hamurunuz tuzlu olduğunda ne yapacağınızı düşünmek zor mu? Özellikle ekmek ya da pizza yaparken tuzun fazla kaçması can sıkıcı bir durum. Ekstra un eklemek bu durumda işe yarar mı? Belki biraz şeker ya da bal ekleyerek tadı dengelemeyi deneyebilirsiniz. Peki ya tüm bu yöntemler yeterli gelmezse, yeni bir hamur hazırlamak mantıklı mı? Tuzlu hamuru pişirdikten sonra yoğurt veya sos eklemek de lezzeti artırabilir mi? Dikkat etmemiz gereken en önemli şey, malzemeleri doğru ölçmek değil mi? Siz bu durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Cevap yaz