Börek yapımında hamurun hazırlanması aşamasının bu kadar dikkat gerektirdiğini bilmezdim. Hamurun pürüzsüz ve elastik bir kıvama gelmesi için yavaş yavaş su eklenmesi gerektiği de oldukça ilginç. İç harcının hazırlanması da pratik gözüküyor, özellikle peynirin çatalla ezilmesi ve isteğe bağlı malzemelerin eklenmesi sayesinde lezzeti zenginleştirebilirsiniz. Peki, dinlendirilmiş hamurun daha gevrek olması için önerilen bu ipuçlarına ne kadar dikkat ediyorsun? Denediğin farklı iç harçlar var mı?
Börek yapımında hamurun hazırlanması aşamasının bu kadar dikkat gerektirdiğini bilmezdim. Hamurun pürüzsüz ve elastik bir kıvama gelmesi için yavaş yavaş su eklenmesi gerektiği de oldukça ilginç. İç harcının hazırlanması da pratik gözüküyor, özellikle peynirin çatalla ezilmesi ve isteğe bağlı malzemelerin eklenmesi sayesinde lezzeti zenginleştirebilirsiniz. Peki, dinlendirilmiş hamurun daha gevrek olması için önerilen bu ipuçlarına ne kadar dikkat ediyorsun? Denediğin farklı iç harçlar var mı?
Cevap yaz