Krep hamurunu hazırlamak oldukça basit görünüyor, değil mi? Ben de ilk denememde malzemeleri karıştırdıktan sonra hamurun pürüzsüz olmasını sağlamak için biraz uğraşmıştım. Dinlendirme süresinin önemli olduğunu duydum ve gerçekten de o süreyi beklemek hamurun dokusunu güzelleştiriyor. Ayrıca, pişirme sırasında tavayı fazla yağlamaktan kaçınmak gerektiğini öğrenmek de faydalı oldu. Kreplerin hem tatlı hem de tuzlu çeşitlerinin bulunması, onları farklı öğünlerde kullanabilmemizi sağlıyor. Sizce de evde yapılan krepler, dışarıda yediklerimizden daha lezzetli olmuyor mu?
Krep hamurunu hazırlamak oldukça basit görünüyor, değil mi? Ben de ilk denememde malzemeleri karıştırdıktan sonra hamurun pürüzsüz olmasını sağlamak için biraz uğraşmıştım. Dinlendirme süresinin önemli olduğunu duydum ve gerçekten de o süreyi beklemek hamurun dokusunu güzelleştiriyor. Ayrıca, pişirme sırasında tavayı fazla yağlamaktan kaçınmak gerektiğini öğrenmek de faydalı oldu. Kreplerin hem tatlı hem de tuzlu çeşitlerinin bulunması, onları farklı öğünlerde kullanabilmemizi sağlıyor. Sizce de evde yapılan krepler, dışarıda yediklerimizden daha lezzetli olmuyor mu?
Cevap yaz