Hazır milföy hamurunu kabartmak için neler yapmam gerektiğini merak ediyorum. Kaliteli bir hamur seçimi ile başlayıp, dinlendirme süresine dikkat etmem gerektiğini anlıyorum. Oda sıcaklığında bekletmenin önemini biliyor muydum? Fırını önceden ısıtmanın kabarma üzerinde etkisi olduğunu duymuştum ama bu kadar detaylı düşünmemiştim. Peki, hamurun hazırlanmasında un kullanmanın kayganlık sağladığını, fazla yoğurmanın ise kabarmayı engelleyebileceğini nasıl göz önünde bulundurmalıyım? Yumurta sarısı veya süt ile fırçalamanın da altın rengini artıracağını öğrenmek gerçekten faydalı oldu. Tepsinin seçimi ve hamurun yerleştirilmesi konularında da dikkat etmem gereken noktalar varmış. Bu adımları uygulayarak lezzetli ve kabarık milföyler yapabileceğim fikri beni oldukça heyecanlandırıyor. Başka önerilerin var mı?
Hazır milföy hamurunu kabartmak için neler yapmam gerektiğini merak ediyorum. Kaliteli bir hamur seçimi ile başlayıp, dinlendirme süresine dikkat etmem gerektiğini anlıyorum. Oda sıcaklığında bekletmenin önemini biliyor muydum? Fırını önceden ısıtmanın kabarma üzerinde etkisi olduğunu duymuştum ama bu kadar detaylı düşünmemiştim. Peki, hamurun hazırlanmasında un kullanmanın kayganlık sağladığını, fazla yoğurmanın ise kabarmayı engelleyebileceğini nasıl göz önünde bulundurmalıyım? Yumurta sarısı veya süt ile fırçalamanın da altın rengini artıracağını öğrenmek gerçekten faydalı oldu. Tepsinin seçimi ve hamurun yerleştirilmesi konularında da dikkat etmem gereken noktalar varmış. Bu adımları uygulayarak lezzetli ve kabarık milföyler yapabileceğim fikri beni oldukça heyecanlandırıyor. Başka önerilerin var mı?
Cevap yaz