İçli köfte hamuru hazırlarken hangi ölçülerin kullanılması gerektiği konusunda deneyimlerinizi merak ediyorum. İnce bulgur ve irmik oranları lezzeti ne kadar etkiliyor? Ayrıca, hamurun kıvamını tutturmak için yoğurma süresi yeterli mi, yoksa daha fazla yoğurmak mı gerekiyor? İç harcı için kullandığınız malzemeler arasında ceviz eklemek, tadı nasıl değiştiriyor? Bu tarifteki ölçüleri uygularken, sizce en dikkat edilmesi gereken nokta hangisi?
İçli köfte hamuru hazırlarken hangi ölçülerin kullanılması gerektiği konusunda deneyimlerinizi merak ediyorum. İnce bulgur ve irmik oranları lezzeti ne kadar etkiliyor? Ayrıca, hamurun kıvamını tutturmak için yoğurma süresi yeterli mi, yoksa daha fazla yoğurmak mı gerekiyor? İç harcı için kullandığınız malzemeler arasında ceviz eklemek, tadı nasıl değiştiriyor? Bu tarifteki ölçüleri uygularken, sizce en dikkat edilmesi gereken nokta hangisi?
Cevap yaz