İçli köfte hamurunu irmik ile yapmak gerçekten ilginç bir tercih değil mi? Bulgur yerine irmik kullanmak, köftenin dokusunu nasıl etkiliyor acaba? Bu tarifteki adımları takip ederek denemek istiyorum, özellikle hamurun kulak memesi kıvamına gelmesi kısmı dikkatimi çekti. İç harcının kavrulması da lezzeti artıracak gibi görünüyor. Kızartma yöntemiyle mi yoksa fırında mı pişirmeyi tercih etsem? Sizce hangisi daha lezzetli olur? Ayrıca servis önerileri de harika, yoğurt ve salçalı sos ile sunulması bence mükemmel bir uyum sağlar. Bu tarif gerçekten misafir sofraları için ideal gibi görünüyor, siz denediniz mi?
İçli köfte hamurunu irmik ile yapmak gerçekten ilginç bir tercih değil mi? Bulgur yerine irmik kullanmak, köftenin dokusunu nasıl etkiliyor acaba? Bu tarifteki adımları takip ederek denemek istiyorum, özellikle hamurun kulak memesi kıvamına gelmesi kısmı dikkatimi çekti. İç harcının kavrulması da lezzeti artıracak gibi görünüyor. Kızartma yöntemiyle mi yoksa fırında mı pişirmeyi tercih etsem? Sizce hangisi daha lezzetli olur? Ayrıca servis önerileri de harika, yoğurt ve salçalı sos ile sunulması bence mükemmel bir uyum sağlar. Bu tarif gerçekten misafir sofraları için ideal gibi görünüyor, siz denediniz mi?
Cevap yaz