Içli köfte hamurunu haşlarken en önemli nokta hamurların düzgün bir şekilde şekillendirilmesidir. Peki, haşlama süresi tam olarak ne kadar olmalı? 5-10 dakika yeterli deniyor ama bu süreyi etkileyen başka faktörler var mı? Ayrıca suyun kaynar olması gerektiği belirtiliyor, peki bu neden bu kadar önemli? Hamurların dağılmadan pişmesi için başka neler yapmalıyız?
Içli köfte hamurunu haşlarken en önemli nokta hamurların düzgün bir şekilde şekillendirilmesidir. Peki, haşlama süresi tam olarak ne kadar olmalı? 5-10 dakika yeterli deniyor ama bu süreyi etkileyen başka faktörler var mı? Ayrıca suyun kaynar olması gerektiği belirtiliyor, peki bu neden bu kadar önemli? Hamurların dağılmadan pişmesi için başka neler yapmalıyız?
Cevap yaz