İçli köfte hamurunun tutmaması gerçekten can sıkıcı bir durum değil mi? Yanlış malzeme oranları ya da yetersiz yoğurma gibi nedenlerden kaynaklanabileceğini düşünmek insanı daha da strese sokuyor. Özellikle un ve ince bulgur oranını doğru ayarlamak bu kadar önemliyken, bu hataların nasıl oluştuğunu da merak ediyorum. Peki, hamuru düzeltmek için un eklemek ya da sıvı eklemek gibi yöntemleri denemek ne kadar etkili oluyor? Daha fazla yoğurmak ya da dinlendirmek de gerçekten fark yaratıyor mu? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
İçli köfte hamurunun tutmaması gerçekten can sıkıcı bir durum değil mi? Yanlış malzeme oranları ya da yetersiz yoğurma gibi nedenlerden kaynaklanabileceğini düşünmek insanı daha da strese sokuyor. Özellikle un ve ince bulgur oranını doğru ayarlamak bu kadar önemliyken, bu hataların nasıl oluştuğunu da merak ediyorum. Peki, hamuru düzeltmek için un eklemek ya da sıvı eklemek gibi yöntemleri denemek ne kadar etkili oluyor? Daha fazla yoğurmak ya da dinlendirmek de gerçekten fark yaratıyor mu? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz