İçli köfte hamurunun kıvamı konusunda, gerçekten dikkat edilmesi gereken birçok detay var. Ben de bu lezzetli yemeği yaparken hamurun yumuşak ama şekil alabilir bir yapıda olması gerektiğini öğrenmiştim. Sizce de hamurun elastik ve esnek olması, iç harcıyla uyumlu bir kıvamda olması, köftenin lezzetini artırmıyor mu? Ayrıca, bulguru sıcak su ile ıslatmanın önemli olduğunu düşünüyorum; bu, hamurun daha kolay şekil almasını sağlıyor. Hamur hazırlama sürecinde, bekletme süresi ve un ekleme aşamalarını nasıl yapıyorsunuz? İç harcın su içeriği de kıvamı etkiliyor; siz bu durumu nasıl ayarlıyorsunuz?
İçli köfte hamurunun kıvamı konusunda, gerçekten dikkat edilmesi gereken birçok detay var. Ben de bu lezzetli yemeği yaparken hamurun yumuşak ama şekil alabilir bir yapıda olması gerektiğini öğrenmiştim. Sizce de hamurun elastik ve esnek olması, iç harcıyla uyumlu bir kıvamda olması, köftenin lezzetini artırmıyor mu? Ayrıca, bulguru sıcak su ile ıslatmanın önemli olduğunu düşünüyorum; bu, hamurun daha kolay şekil almasını sağlıyor. Hamur hazırlama sürecinde, bekletme süresi ve un ekleme aşamalarını nasıl yapıyorsunuz? İç harcın su içeriği de kıvamı etkiliyor; siz bu durumu nasıl ayarlıyorsunuz?
Cevap yaz