İrmikli pizza hamurunu denemek istiyorum ama bu tarifteki adımların ne kadar pratik olduğunu merak ediyorum. Özellikle mayanın aktif hale getirilmesi ve hamurun dinlendirilmesi aşamaları beni düşündürüyor. Acaba bu süreçler ne kadar zaman alıyor? Ayrıca, irmik kullanmanın pizzanın lezzetine ve dokusuna ne gibi katkılar sağladığını da merak ediyorum. Daha önce hiç denedim mi, nasıl bir sonuç aldım?
İrmikli pizza hamurunu denemek istiyorum ama bu tarifteki adımların ne kadar pratik olduğunu merak ediyorum. Özellikle mayanın aktif hale getirilmesi ve hamurun dinlendirilmesi aşamaları beni düşündürüyor. Acaba bu süreçler ne kadar zaman alıyor? Ayrıca, irmik kullanmanın pizzanın lezzetine ve dokusuna ne gibi katkılar sağladığını da merak ediyorum. Daha önce hiç denedim mi, nasıl bir sonuç aldım?
Cevap yaz