Kadayfın hamur olmaması için neler yapmam gerektiğini merak ediyorum. Kaliteli malzeme seçimi ve hamur yoğurma teknikleri hakkında daha fazla bilgi verirseniz, özellikle hangi un türlerinin en iyi sonucu verdiğini öğrenmek isterim. Ayrıca, kadayıfı hazırlarken nem dengesini sağlamak için hangi pratik yöntemleri uygulayabilirim? Son olarak, pişirme süreciyle ilgili en iyi yöntemleri paylaşabilir misiniz? Teşekkürler!
Kadayfın hamur olmaması için neler yapmam gerektiğini merak ediyorum. Kaliteli malzeme seçimi ve hamur yoğurma teknikleri hakkında daha fazla bilgi verirseniz, özellikle hangi un türlerinin en iyi sonucu verdiğini öğrenmek isterim. Ayrıca, kadayıfı hazırlarken nem dengesini sağlamak için hangi pratik yöntemleri uygulayabilirim? Son olarak, pişirme süreciyle ilgili en iyi yöntemleri paylaşabilir misiniz? Teşekkürler!
Cevap yaz