Kemalpaşa tatlısının hamurunu hazırlarken kullanılan malzemelerin her birinin ne kadar önemli olduğunu deneyimlemiş biri olarak sormak istiyorum, irmik yerine başka bir malzeme kullanmayı düşündünüz mü? Ayrıca, vanilin eklemeyi unutursak tatlının tadında nasıl bir değişiklik olacağını merak ediyorum. Hamurun kıvamı için suyu ne kadar eklememiz gerektiğini denemelerle mi bulmalıyız? Bu aşamaları dikkatlice takip etmek gerçekten tatlının lezzetini etkiliyor mu?
Kemalpaşa tatlısının hamurunu hazırlarken kullanılan malzemelerin her birinin ne kadar önemli olduğunu deneyimlemiş biri olarak sormak istiyorum, irmik yerine başka bir malzeme kullanmayı düşündünüz mü? Ayrıca, vanilin eklemeyi unutursak tatlının tadında nasıl bir değişiklik olacağını merak ediyorum. Hamurun kıvamı için suyu ne kadar eklememiz gerektiğini denemelerle mi bulmalıyız? Bu aşamaları dikkatlice takip etmek gerçekten tatlının lezzetini etkiliyor mu?
Cevap yaz