Bu kolay börek hamurunu yapmayı denemek istiyorum ama sormak istediğim birkaç şey var. Hamuru dinlendirmek neden bu kadar önemli? Ayrıca unun kalitesi gerçekten bu kadar etkili mi? Yüksek protein içeren unlar bulmak zor olabilir, bu durumda ne yapmalıyım? Sirke eklemenin hamura nasıl bir katkısı olduğunu da merak ediyorum. Hamuru açarken dikkat etmem gereken başka bir şey var mı? Bunları öğrenirsem daha başarılı bir börek yapabileceğimi düşünüyorum.
Bu kolay börek hamurunu yapmayı denemek istiyorum ama sormak istediğim birkaç şey var. Hamuru dinlendirmek neden bu kadar önemli? Ayrıca unun kalitesi gerçekten bu kadar etkili mi? Yüksek protein içeren unlar bulmak zor olabilir, bu durumda ne yapmalıyım? Sirke eklemenin hamura nasıl bir katkısı olduğunu da merak ediyorum. Hamuru açarken dikkat etmem gereken başka bir şey var mı? Bunları öğrenirsem daha başarılı bir börek yapabileceğimi düşünüyorum.
Cevap yaz