Hamur işleri yaparken gerçekten çok fazla şey öğrenmek gerekiyor mu? Bu tarifler oldukça pratik görünüyor, özellikle poğaça tarifinde yoğurt kullanılması dikkatimi çekti. Acaba yoğurt hamurun yumuşaklığını nasıl etkiliyor? Ayrıca kabartma tozu yerine maya kullanmak farklı bir tat mı veriyor, denemek gerekir mi? Tart tarifindeki iç harcı seçimi konusunda öneriniz var mı? Özellikle meyve kullanmanın nasıl bir lezzet kattığını merak ediyorum. Hamur yoğurma teknikleri de oldukça ilginç, makineli yoğurmanın avantajları neler? Dinlendirme süresinin hamurun kalitesine etkisi üzerine daha fazla bilgi verirseniz sevinirim.
Hamur işleri yaparken gerçekten çok fazla şey öğrenmek gerekiyor mu? Bu tarifler oldukça pratik görünüyor, özellikle poğaça tarifinde yoğurt kullanılması dikkatimi çekti. Acaba yoğurt hamurun yumuşaklığını nasıl etkiliyor? Ayrıca kabartma tozu yerine maya kullanmak farklı bir tat mı veriyor, denemek gerekir mi? Tart tarifindeki iç harcı seçimi konusunda öneriniz var mı? Özellikle meyve kullanmanın nasıl bir lezzet kattığını merak ediyorum. Hamur yoğurma teknikleri de oldukça ilginç, makineli yoğurmanın avantajları neler? Dinlendirme süresinin hamurun kalitesine etkisi üzerine daha fazla bilgi verirseniz sevinirim.
Cevap yaz