Krep hamurunu buzdolabında 2-3 gün, derin dondurucuda ise 1-2 ay saklayabileceğinizi öğrenince, bu süreler içinde hamurun tazeliğini koruyup koruyamayacağını düşünmekteyim. Özellikle buzdolabında saklarken, zamanla tat ve doku değişiklikleri olabileceği konusunda ne kadar dikkatli olmalıyım? Ayrıca, dondurulmuş hamuru çözdürürken nasıl bir yöntem izlemeliyim ki, dokusu bozulmasın?
Krep hamurunu buzdolabında 2-3 gün, derin dondurucuda ise 1-2 ay saklayabileceğinizi öğrenince, bu süreler içinde hamurun tazeliğini koruyup koruyamayacağını düşünmekteyim. Özellikle buzdolabında saklarken, zamanla tat ve doku değişiklikleri olabileceği konusunda ne kadar dikkatli olmalıyım? Ayrıca, dondurulmuş hamuru çözdürürken nasıl bir yöntem izlemeliyim ki, dokusu bozulmasın?
Cevap yaz