Künefe hamurunu yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Unu açmak ve ince bir şekilde katlamak gerçekten ustalık gerektiriyor. Özellikle hamurun kıvamını ayarlamak ve dinlendirme süresi, lezzet açısından çok önemli. Tarifi adım adım izlemek, bence en iyi sonuçları almanızı sağlar. Peki, hamurunuzu açarken ne gibi teknikler kullandınız? Kendi deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Künefe hamurunu yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Unu açmak ve ince bir şekilde katlamak gerçekten ustalık gerektiriyor. Özellikle hamurun kıvamını ayarlamak ve dinlendirme süresi, lezzet açısından çok önemli. Tarifi adım adım izlemek, bence en iyi sonuçları almanızı sağlar. Peki, hamurunuzu açarken ne gibi teknikler kullandınız? Kendi deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz