Lazanya hamurunu hazırlarken un miktarını belirlerken dikkat ettiğiniz noktalar neler? Özellikle 100 gram un ve 1 adet yumurta oranı hakkında yapılan açıklamalar oldukça anlaşılır. Ancak, bu oranı kendi damak tadınıza göre nasıl ayarlıyorsunuz? Ayrıca, glütensiz un kullanmanız gerektiğinde, hamurun kıvamını tutturmak için ne gibi değişiklikler yapıyorsunuz? Bu sürecin sizin için en zorlayıcı kısmı hangisi?
Lazanya hamurunu hazırlarken un miktarını belirlerken dikkat ettiğiniz noktalar neler? Özellikle 100 gram un ve 1 adet yumurta oranı hakkında yapılan açıklamalar oldukça anlaşılır. Ancak, bu oranı kendi damak tadınıza göre nasıl ayarlıyorsunuz? Ayrıca, glütensiz un kullanmanız gerektiğinde, hamurun kıvamını tutturmak için ne gibi değişiklikler yapıyorsunuz? Bu sürecin sizin için en zorlayıcı kısmı hangisi?
Cevap yaz