Lokum hamur kızartması yapmayı denemek harika bir fikir! Bu tarifte hamurun kıvamına dikkat etmeniz gerektiğini öğrenmek çok önemli. Gerçekten de hamurun yumuşak ve hafif yapışkan olması, dışının çıtır, içinin ise yumuşak kalmasını sağlıyor. Peki, kızartma aşamasında yağın sıcaklığını nasıl kontrol ediyorsunuz? Yanma riski olmadan en iyi sonucu almak için ne gibi yöntemler uyguluyorsunuz? Ayrıca, içerisine peynir veya baharat eklemeyi denediniz mi? Farklı tatlar elde etmek, belki de denemeye değer!
Lokum hamur kızartması yapmayı denemek harika bir fikir! Bu tarifte hamurun kıvamına dikkat etmeniz gerektiğini öğrenmek çok önemli. Gerçekten de hamurun yumuşak ve hafif yapışkan olması, dışının çıtır, içinin ise yumuşak kalmasını sağlıyor. Peki, kızartma aşamasında yağın sıcaklığını nasıl kontrol ediyorsunuz? Yanma riski olmadan en iyi sonucu almak için ne gibi yöntemler uyguluyorsunuz? Ayrıca, içerisine peynir veya baharat eklemeyi denediniz mi? Farklı tatlar elde etmek, belki de denemeye değer!
Cevap yaz