Manti hamuru için 1 kilo unun yeterli olduğunu söylüyorsunuz, peki bu miktarın yeterli olup olmadığını nasıl anlıyoruz? Yani, manti yaparken hamurun kalınlığı veya boyutunu artırmak istediğimizde un miktarını neye göre ayarlamalıyız? Ayrıca, su miktarını da nasıl doğru bir şekilde ayarlıyoruz? Hamuru dinlendirmenin önemi nedir? Bu noktalar hakkında biraz daha bilgi verir misiniz?
Manti hamuru için 1 kilo unun yeterli olduğunu söylüyorsunuz, peki bu miktarın yeterli olup olmadığını nasıl anlıyoruz? Yani, manti yaparken hamurun kalınlığı veya boyutunu artırmak istediğimizde un miktarını neye göre ayarlamalıyız? Ayrıca, su miktarını da nasıl doğru bir şekilde ayarlıyoruz? Hamuru dinlendirmenin önemi nedir? Bu noktalar hakkında biraz daha bilgi verir misiniz?
Cevap yaz