Mayasız pizza hamurunu denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle mayaya karşı intoleransım olduğu için bu tarif benim için büyük bir kurtarıcı. Hamurun hazırlanışı oldukça pratik görünüyor. Zeytinyağının eklenmesi hamurun kıvamını nasıl etkiliyor acaba? Dinlendirme süresi de önemli anladığım kadarıyla, hamurun lezzetini artırıyormuş. Peki, farklı sos ve malzemeler denemek isterseniz, siz en çok hangi kombinasyonu tercih edersiniz?
Mayasız pizza hamurunu denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle mayaya karşı intoleransım olduğu için bu tarif benim için büyük bir kurtarıcı. Hamurun hazırlanışı oldukça pratik görünüyor. Zeytinyağının eklenmesi hamurun kıvamını nasıl etkiliyor acaba? Dinlendirme süresi de önemli anladığım kadarıyla, hamurun lezzetini artırıyormuş. Peki, farklı sos ve malzemeler denemek isterseniz, siz en çok hangi kombinasyonu tercih edersiniz?
Cevap yaz