Mayasız börek hamurunu denemeye karar verdim. Hızlı bir şekilde hazırlamak için malzemeleri bir araya getirdim. Unun kalitesi gerçekten önemli mi? Dinlendirme süresi ne kadar olmalı, hamurun yumuşaklığı açısından etkisi var mı? Kıvamı tutturmak için sıvı oranını nasıl ayarlamalıyım? Fırın ısısına dikkat etmem gerektiğini biliyorum, ama önceden ısıtmak ne kadar önemli? Ayrıca, iç harcı olarak hangi malzemeleri tercih etsem daha lezzetli olur?
Mayasız börek hamurunu denemeye karar verdim. Hızlı bir şekilde hazırlamak için malzemeleri bir araya getirdim. Unun kalitesi gerçekten önemli mi? Dinlendirme süresi ne kadar olmalı, hamurun yumuşaklığı açısından etkisi var mı? Kıvamı tutturmak için sıvı oranını nasıl ayarlamalıyım? Fırın ısısına dikkat etmem gerektiğini biliyorum, ama önceden ısıtmak ne kadar önemli? Ayrıca, iç harcı olarak hangi malzemeleri tercih etsem daha lezzetli olur?
Cevap yaz