Mayasız hamur tariflerini okurken, pratik ve hızlı bir şekilde lezzetli şeyler yapabileceğimizi düşündüm. Özellikle mayasız pide tarifinde, üzerine koyabileceğim malzemeleri çeşitlendirme fikri çok hoşuma gitti. Acaba, yoğurt ekleyerek hamurun daha yumuşak olmasını sağlamak mümkün mü? Mayasız börek ve lavaş ekmeği tarifleri de oldukça ilginç. Hamuru dinlendirmek ne kadar önemli, bunu daha önce bilmiyordum. Peki, hamura baharat eklemek lezzet üzerinde ne kadar etkili olur? Farklı tatlar denemek için başka önerileriniz var mı?
Mayasız hamur tariflerini okurken, pratik ve hızlı bir şekilde lezzetli şeyler yapabileceğimizi düşündüm. Özellikle mayasız pide tarifinde, üzerine koyabileceğim malzemeleri çeşitlendirme fikri çok hoşuma gitti. Acaba, yoğurt ekleyerek hamurun daha yumuşak olmasını sağlamak mümkün mü? Mayasız börek ve lavaş ekmeği tarifleri de oldukça ilginç. Hamuru dinlendirmek ne kadar önemli, bunu daha önce bilmiyordum. Peki, hamura baharat eklemek lezzet üzerinde ne kadar etkili olur? Farklı tatlar denemek için başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz