Mayasız pide hamuru için gerekli malzemeler arasında en çok dikkat çekenler neler? Un, su ve tuz kesinlikle olmazsa olmazlar. Ama zeytinyağı eklemek, hamurun yumuşaklığını artırıyormuş. Yoğurt kullanımı ise isteğe bağlı, ama ekşi bir tat katmak için harika bir seçenek gibi görünüyor. Kabartma tozu da eklenebilir, ama bu hamurun mayasız olduğunu unutmamak gerek. Peki ya baharatlar? Kuru nane ve pul biber ile lezzet katmak, pideyi daha da özel kılabilir. Sizce, hangi malzemeleri denemek daha cazip?
Mayasız pide hamuru için gerekli malzemeler arasında en çok dikkat çekenler neler? Un, su ve tuz kesinlikle olmazsa olmazlar. Ama zeytinyağı eklemek, hamurun yumuşaklığını artırıyormuş. Yoğurt kullanımı ise isteğe bağlı, ama ekşi bir tat katmak için harika bir seçenek gibi görünüyor. Kabartma tozu da eklenebilir, ama bu hamurun mayasız olduğunu unutmamak gerek. Peki ya baharatlar? Kuru nane ve pul biber ile lezzet katmak, pideyi daha da özel kılabilir. Sizce, hangi malzemeleri denemek daha cazip?
Cevap yaz