Mayasız poğaça hamurunu denemek için oldukça sabırsızlanıyorum! Özellikle pratik bir tarif arayışındayken, mayalanma süresi olmaması gerçekten büyük bir avantaj. Peki, hamurun kıvamını tam tutturmak için un eklerken nasıl bir ölçü kullanmalıyım? Ayrıca iç harç seçiminde hangi malzemelerin daha uyumlu olduğunu düşünüyorsunuz? Yumurtanın sarısını sürmek gerçekten poğaçaların görünümünü etkiliyor mu? Dinlendirme süresi ne kadar önemli? Bu tarifle ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim!
Mayasız poğaça hamurunu denemek için oldukça sabırsızlanıyorum! Özellikle pratik bir tarif arayışındayken, mayalanma süresi olmaması gerçekten büyük bir avantaj. Peki, hamurun kıvamını tam tutturmak için un eklerken nasıl bir ölçü kullanmalıyım? Ayrıca iç harç seçiminde hangi malzemelerin daha uyumlu olduğunu düşünüyorsunuz? Yumurtanın sarısını sürmek gerçekten poğaçaların görünümünü etkiliyor mu? Dinlendirme süresi ne kadar önemli? Bu tarifle ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim!
Cevap yaz