Miflon hamurundan baklava yapmayı düşündüğünüzde, gerçekten de bu özel hamurun nasıl bir lezzet kattığını merak etmiyor musunuz? İnce ve çıtır çıtır yapısıyla baklavaya eşsiz bir doku kazandırdığını duydum. Peki, bu hamuru kendiniz yapmayı denemek ister misiniz, yoksa hazır almak mı daha pratik geliyor? Ayrıca, şerbetin hazırlanması aşamasında limon suyunun eklenmesinin baklavanın lezzetini nasıl artıracağını düşünmüş müydünüz? Servis aşamasında üzerine serpilecek toz antep fıstığı ve kaymak ile sunmanın tatlıyı daha da zenginleştireceği fikri hoşuna gidiyor mu? Bu tarifle misafirlerinizi etkileyeceğinizi düşünüyor musunuz?
Miflon hamurundan baklava yapmayı düşündüğünüzde, gerçekten de bu özel hamurun nasıl bir lezzet kattığını merak etmiyor musunuz? İnce ve çıtır çıtır yapısıyla baklavaya eşsiz bir doku kazandırdığını duydum. Peki, bu hamuru kendiniz yapmayı denemek ister misiniz, yoksa hazır almak mı daha pratik geliyor? Ayrıca, şerbetin hazırlanması aşamasında limon suyunun eklenmesinin baklavanın lezzetini nasıl artıracağını düşünmüş müydünüz? Servis aşamasında üzerine serpilecek toz antep fıstığı ve kaymak ile sunmanın tatlıyı daha da zenginleştireceği fikri hoşuna gidiyor mu? Bu tarifle misafirlerinizi etkileyeceğinizi düşünüyor musunuz?
Cevap yaz